• Day

Els secrets d’una muntanya que parla, al Teatro de los Sentidos
"Els secrets de Montjuïc" és el nom de la funció que tindrà lloc el dia 16 d'octubre al Polvorí. Una experiència sensorial que ens convida a la trobada amb els secrets i el significat que té una muntanya quan la tens al davant, quan la recorres, la puges, la baixes, la vius i t'endinses en ella. "A la ressonància i l'escolta trobem el secret".

Diumenge 17 d'octubre es farà un recorregut anomenat "Quan parla la muntanya" en col·laboració amb Caixa Fòrum, Pavelló Mies Van der Rohe, Poble Espanyol, el cementeri i el Graner. El recorregut connecta amb les històries i personatges que han donat vida a Montjuïc. Cadascuna d'aquestes històries és una experiència sensorial de la que el públic forma part. El camí comença per la Font Màgica i pas a pas farà un recorregut en els quals hauran cinc parades i en cada punt hi haurà personatges que ajudin a despertar la curiositat. Els viatgers entraran en contacte amb històries mai dites.

L’oferta es completa amb el Café de los Sentidos, que estarà obert amb diferents activitats com concerts de petit format, microteatre, contes, xerrades, tasts de vi i més.

El grup que gestiona el teatre veu l'oportunitat de celebrar la muntanya en la que ha viscut experiències intenses "El nostre secret està en el valor de les experiències mateixes", diuen, i ara les volen celebrar. És per això que en el marc de Festival Viu Montjuïc, es presentaran diferents activitats per a tota la família. Volen fer d'aquest festival una celebració per la força i resistència que va tenir en general el sector cultural davant la pandèmia i els seus confinaments.

En la seva visió, Montjuïc amaga racons màgics i sorprenents. Si camines, diuen, observes i et deixes portar sense més, el millor que pot passar és que et perdis ... i si et perds, és possible que puguis trobar un tresor com el Polvorí de l'Montjuïc, lloc on per anys les experiències sensorials de Teatro de los Sentidos han habitat la muntanya.

Els Secrets de Montjuïc, dissabte 16 oct seran dues jornades en què el públic estarà entrant a diferents hores amb reserves anticipades. 10:00-13:00 i 17: 00- 20:00.

Reserves a: www.teatrodelossentidos.com


Quan la muntanya parla, diumenge, octubre 17. Recorregut itinerant des de La Font Màgica fins al Polvorí. Una jornada en què el públic estarà entrant a diferents hores amb reserves anticipades. 16:00-17:00.

Cafè dels Sentits, des de divendres 15 a diumenge 17 concerts i espectacles de petit format.

Mira la programació i els artistes convidats www.teatrodelossentidos.com


195 visualizaciones0 comentarios